Logo
bijles thumbnail

Wie is CHAOS?

Mijn naam is Carolien Pepermans, ik ben 28 jaar, woon in Driebergen-Rijsenburg en heb in de zomer van 2013 CHAOS - Carolien Helpt, Assisteert en Organiseert Schoolwerk opgericht.

De afgelopen jaren heb ik naast mijn reeds afgeronde (universitaire) studie tot basisarts en klinisch onderzoeker, met veel plezier en enthousiasme bijles gegeven aan verschillende middelbare scholieren. Van VMBO leerlingen tot VWO leerlingen, van brugklas tot eindexamenklas en van reguliere middelbare scholieren tot leerlingen met de uitdagingen ADD (attention deficit disorder) en/of dyslexie.

Een persoonlijke aanpak in een omgeving waarin een leerling zich op zijn gemak voelt en "durft" aan te geven wanneer er problemen zijn, is een van mijn kwaliteiten. Daarnaast krijg ik veel positieve reacties over de manier waarop ik mijn uitleg aanpas aan het niveau van de betreffende leerling.

Naar aanleiding van de positieve resultaten van mijn bijlessen, aanmoedigingen van leerlingen en ouders en mijn eigen enthousiasme, heb ik besloten om mijn bijlesactiviteiten uit te breiden en CHAOS op te richten!

Carolien

Carolien gaat stapsgewijs en doelgericht te werk. De uitleg die ze geeft is zeer duidelijk en doet het op een creatieve manier. Door deze manier van lesgeven blijf je geconcentreerd. Verder is ze flexibel in het lesgeven, dat uit zich in het tussendoor beantwoorden van vragen. Ik heb haar lessen als zeer prettig ervaren, ze gaf me weer hoop om niet op te geven. Dat is uiteindelijk ook gelukt en ik ben over naar het volgend schooljaar. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Ik zag door de bomen het bos niet meer, gelukkig was daar Carolien!

- Latifa, HBO Verpleegkunde jaar 1, bijles anatomie en fysiologie