Logo
bijles thumbnail

Individuele begeleiding op maat

Een persoonlijke aanpak in een omgeving waarin een leerling zich op zijn gemak voelt is het belangrijkste uitgangspunt van CHAOS. Ik geef de bijlessen dan ook bij voorkeur individueel. Op deze manier kan mijn hulp optimaal op de behoefte van de leerling worden afgestemd.

Wanneer een nieuw bijlestraject gestart wordt, vindt er eerst een (kort) kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek proberen we erachter te komen wat de problemen zijn en hoe ik daarbij zou kunnen helpen. Voor het krijgen van een goed overzicht vraag ik altijd om bij de eerste afspraak een actueel cijferoverzicht en alle schoolboeken van het/de betreffende vak(ken) mee te nemen. Aan het eind van het kennismakingsgesprek wordt een plan van aanpak opgesteld en wordt tevens vaak direct begonnen met de eerste bijles.

De bijlessen vinden in principe plaats bij mij thuis in Driebergen-Rijsenburg. Indien gewenst kan de bijles ook bij u thuis plaatsvinden.

Ik was nooit een held geweest in scheikunde en toen er twee tentamens aan zaten te komen, zag ik daar als een berg tegenop. Totdat Carolien aanbood me te helpen. Samen met Carolien behandelde ik alle stof die ik niet begreep. De stof werd rustig uitgelegd en zo vaak herhaald als ik wilde. Dit gaf me zelfvertrouwen en het onmogelijke werd werkelijkheid: ik haalde een voldoende!

- Aranka, VWO 6, bijles scheikunde