Logo
huiswerkbegeleiding thumbnail

Persoonlijke huiswerkbegeleiding

Mijn naam is Carolien Pepermans, ik ben 28 jaar, woon in Driebergen-Rijsenburg en heb in de zomer van 2013 CHAOS - Carolien Helpt, Assisteert en Organiseert Schoolwerk opgericht.

De afgelopen jaren heb ik naast mijn reeds afgeronde (universitaire) studie tot basisarts en klinisch onderzoeker, met veel plezier en enthousiasme huiswerkbegeleiding gegeven aan verschillende middelbare scholieren. Van VMBO leerlingen tot VWO leerlingen, van brugklas tot eindexamenklas en van reguliere middelbare scholieren tot leerlingen met de uitdagingen ADD (attention deficit disorder) en/of dyslexie.

Mijn belangrijkste kwaliteit (en uitdaging) met betrekking tot het geven van huiswerkbegeleiding is het opbouwen van een goede band met zowel de leerling als zijn/haar ouders. Beiden moeten het gevoel hebben door mij begrepen te worden. Daarnaast krijg ik veel positieve reacties op het overzicht, de duidelijkheid en de structuur die ik zowel de leerling als de ouders met mijn manier van huiswerkbegeleiding geef.

Naar aanleiding van de positieve resultaten van mijn huiswerkbegeleiding, aanmoedigingen van leerlingen en ouders en mijn eigen enthousiasme, heb ik besloten om mijn huiswerkbegeleidingsactiviteiten uit te breiden en CHAOS op te richten!

Carolien

Ik ben met huiswerkbegeleiding begonnen omdat ik over wilde gaan en dit niet zou lukken met mijn rapport toentertijd. Ik zal eerlijk zijn: had ik geen huiswerkbegeleiding genomen dan had ik moeten afstromen en/of doubleren. Carolien werkt met je op een manier die ervoor zorgt dat je het zelf ook echt snapt in plaats van dat het je ene oor in gaat en het andere uit. Je kan haar alles vragen en als ze het zelf niet direct weet zoekt ze het op en legt het daarna aan je uit.

- EMMA, VWO 3